Her er det laget en tabell over noen kjente luft-luft varmepumper.

Data hentet fra importører/forhandelere av de forskjellige modeller.

Derfor skal du velge Standard Gulv:


  • Takket være vifte både oppe og nede er denne modellen perfekt for gulvkalde hus.
  • Kan monteres under et vindu
  • Standard Gulv 35 gir hele 4.0kW varme ved -15°C og utrolige 3.4kW ved -20°C ute
  • Åpen bunnpanne-patent gir problemfri avriming
  • Spesielt utviklet for det nordiske klimaet, fabrikktestet ned til -25°C ute

Med bare 189 mm er Daikin Stylish en av de tynneste innedelen på markedet i designsegmentet

Stylish kombinerer utmerket design og teknologi for å levere en total klimaløsning for ethvert interiør.

Med bare 189 mm er Stylish en av de tynneste innedelen på markedet i designsegmentet. Stylish bruker innovative funksjoner for å oppnå det beste innen komfort, energieffektivitet, pålitelighet og kontroll.

Daikin Synergi+ er vår kraftigste nordiske varmepumpe og er i en egen klasse når det gjelder varmeeffekt, -5kW  v -15C..

Den er varmepumpen er utstyrt med en unike Flash Streamer luftrenseren. Den tar knekken på virus, bakterier, pollen, midd, vond lukt. bl.a. 3-D luftstrøm sikrer best mulig spredning av luft og temperatur. Varmepumpen er utstyr med et intelligente øye. Dette hindrer direkte trekk og senker temperaturen når man ikke er til stede. Her viser verdens største leverandør av klimaløsninger at de ligger helt i front når det gjelder varmepumpeteknologi.

Daikin FFA er en stilren innedel som kan monteres tilnærmet fullstendig i flukt med taket.

Dekorasjonspanelet bygger kun 8 mm ned. Et tidløst design med rene linjer gjør FFA takmodell perfekt til montasje i ethvert hjem hvor varmepumpen skal stå i stil med interiøret ellers.


Daikin FFA har designet i fokus og kan leveres i elegant hvit utførelse, eller en kombinasjon med sølv og hvit. Uansett vil man med en takkassett ikke tenke over varmepumpen, utover at man har en behagelig varme. FFA har fire individuelle utblåsninger som gir en meget jevn og behagelig spredning av den oppvarmede luften. Samtidig kan luftspjeldene kontrolleres individuelt. Det gir fleksibilitet til alltid å kunne plassere innedelen der den egner seg best i rommet.

 
 
 
 

Multi utedel, opptil 5 valgfrie innedeler på 1 utedel.

Har du behov for kjøling på et soverom, ekstra varme i en kjellerstue eller har kanskje huset en planløsning som gjør at du egentlig har behov for flere varmepumper? En multi løsning gir deg muligheten for opptil 5 innedeler på en utedel! Velg mellom standard eller design innedeler, for vegg eller gulvmontasje, og få en løsning som passer din bolig – en løsning for den best mulig komfort i hele huset.

NIBE F750 DOMINERER TEST AV AVTREKKSVARMEPUMPER


Teknologien går ut på å først ventilere boligen, for så å føre varmenergien i ventilasjonsluften tilbake til boligen, slik at den kan brukes til oppvarming og varmtvann. En ventilasjonsvarmepumpe gjenbruker med andre ord gammel, brukt luft.


UA-96394375-1